ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Tuotteet > Kahvinkeitin

AF-60GC4 Snack Coffee Combo -automaatti

01
59
tiedustelu

AF-60GC4-

Kahvimyyntiliiketoiminta

Uudet kanavat kahvijuomille, pikajuomien itsepalvelulaitteet.

Perinteiseen juomakauppaan verrattuna tämä on paljon edullisempi ja joustavampi liiketoiminta, joka soveltuu toimimaan toimistorakennuksissa, kouluissa, sairaaloissa jne. Lisäksi se vie pienen alueen ja on joustavasti sijoitettavissa sekä muutama työvoima. voi hallita useita koneita.Lopuksi,multimedian suuren näytön mainosspotista voi olla vuokratuloja.

Yhdistelmäautomaatti voi myydä myös pakattuja välipaloja ja juomia, tämä malli on suositumpiLisäksi kahvinkeittimen osa voidaan korvata juuri jauhetulla kahvinkeittimellä tarpeidesi mukaan.


AF-60GC4-外贸详情_01

AF-60GC4-外贸详情_02

Suositeltu muotoilu

1.4 kuumaa & 4 kylmää pikajuomaa, coffee, suklaa, maito, kuplatee, mehu, vesi jne. voidaan valmistaa eri makuisia pikajuomia.

2.4 largen ruokalaatikkoes erilaisille pikajauheille.

3. Automaattinen kupin annostelu, tukee jatkuvaa juomien tuotantoa pitkään.

4. Älykäs sekoitus kupissa, tukee yhden napsautuksen puhdistustoimintoa.

5. Yhdistelmäautomaatti voi myös myydä pakattuja välipaloja ja juomia, välipala-juomaosassa olevaa kuppinuudelia ja kuumaa vettä toisesta osasta, yhdistelmä on hyvä hyödykestrategia.


所有通用

Kustannustehokkaat myyntiratkaisut

Ohjelmistoratkaisut:

AFEN Älykäs SAAS-palvelujärjestelmä

Telemetria icloud -palvelujärjestelmä, etähallinta, helppo ohjelmistohallinta ja älykäs etäkäyttö, se on ilmainen käyttää ikuisesti koneen ostamisen jälkeen.

Sen päätehtäviä ovat mm.

1.Reaaliaikainen seuranta

2.Videovalvonta

3. Käyttöasetukset

4. Vikahälytys

5. Tilastoanalyysi

6. Tulojen arviointi

7. Promootioasetukset

8. Mainosasetukset

9. Mobiilisovellus

Hallintaohjelmistoa sovelletaan myös yhdistelmäkoneeseen.

Maksuratkaisut:

Peruskäteisen, kolikon ja kortin hyväksyjien kokoonpanojen lisäksimatkapuhelimen QR-koodi maksutoimintoja voidaan mukauttaa ja kehittää telakoitumalla kolmannen osapuolen kanssa.

AFEN-palvelu:

1. Täydellinen palvelumme, ennakkomyynti, maksu ja toimitus, myynnin jälkeinen myynti.

2. Ennakkomyynti, vain opastus, erityisesti mallin valinta, mallikokoonpanot, ohjelmistojen ja toimintojen mukauttaminen, maksujen räätälöinti.

3. Maksu ja toimitus, neuvottelemme suunnitelmasta.

4. Jälkimyynti, mukaan lukien uuden koneen käyttöopastus (laitteisto ja hallintaohjelmisto), etävianetsintä ja korjausohjeet,konepäivitys ja tekninen tuki, varaosien tuki, riippumaton huolto- ja korjauskoulutus.

5. Palveluresurssimme, tiimi (tilipäällikkö, laitteisto- ja ohjelmistoinsinööri), yhteistyö (video- ja pdf-kurssi, online-opastus, opastus paikan päällä).


Liittyvät tuotteet

LÄHETÄ VIESTI

whatsapp
Sähköposti