ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Tuotteet > Ruoka-automaatti

AF-D900-54C(V22)+MW lämpimien ruokien myyntiautomaatti mikroaaltouunilla

12
主 图 3
tiedustelu

AF-54C+MW_01

AF-54C+MW_02

AF-54C+MW_03

Kuuman ruoan myyntiyritys

Kuuman ruoan myyntiautomaatti, se on älykäs ravintola,älykäs keittiö, se voi myydä 60-160 laatikkoa ateria, se sopii pizzan, hampurilaisen, hot dogin, perunoiden, lounaslaatikon, noutoruokaan jne.

Se soveltuu käytettäväksi toimistorakennuksissa, koulukampuksella, tehtailla jne,voit kehittää liittyvää liiketoimintaa aamiainen, lounas, pikaruoka näissä paikoissa.

Vuokra- ja työvoimakustannusten osalta koneen käyttökustannusten tulisi olla paljon alhaisemmat kuin ravintolan samalla ajanjaksolla.

Lisäksi sijaintistrategia on joustava, catering-liiketoimintastrategia on myös joustava, useita koneita voidaan hallita pienellä työvoimamäärällä. Konekäyttö voi kattaa useampia paikkoja ja vaikuttaa useampaan kuluttajaryhmiin, ja rmultimedian suuren näytön mainonnasta saadut tulot paikalla.


AF-54C+MW_04

AF-54C+MW_05

Koneen kokoonpanot

Sen lastikanava, pääasiassa kuljetinhihnatyyppi, tavarat toimitetaan sujuvasti hissin jakelujärjestelmällä. Se on jäähdytysjärjestelmän kokoonpano, lämpötilaa voidaan säätää joustavasti välillä 4 ℃ - 25 ℃, se soveltuu erilaisten pikaruokien (kuten leipomoruoka) myyntiin. ,voileipä, pizza, hampurilainen jne).

Se on 22 tuuman näyttö, ostososasto, älykäs vuorovaikutusnäyttö, tukee ostoskoritoimintoa, useita maksutapoja ja kätevä ostos.

Erillinen mikroaaltouuni, enemmän ruokaa voidaan lämmittää samanaikaisesti.


所有通用

Kustannustehokkaat myyntiratkaisut

Ohjelmistoratkaisut:

AFEN Älykäs SAAS-palvelujärjestelmä

Myyntiautomaatin osa

Telemetria icloud -palvelujärjestelmä, etähallinta, helppo ohjelmistohallinta ja älykäs etäkäyttö, se on ilmainen käyttää ikuisesti koneen ostamisen jälkeen.

Sen päätehtäviä ovat mm.

1.Reaaliaikainen seuranta

2.Videovalvonta

3. Käyttöasetukset

4. Vikahälytys

5. Tilastoanalyysi

6. Tulojen arviointi

7. Promootioasetukset

8. Mainosasetukset

9. Mobiilisovellus

Maksuratkaisut:

Peruskäteisen, kolikon, kortin hyväksyjän kokoonpanojen lisäksi jopa henkilöllisyystodistuksen, iän varmistustoimintos.

Vielä tärkeämpää on kansainvälisten standardien mukainen matkapuhelinmaksu ja muut käteismaksut,

erityisesti QR-koodi,tehdä-skannata/sormenjälki, NFC ja muut maksutoiminnot voidaan mukauttaa ja kehittää telakoitumalla kolmannen osapuolen kanssa.

AFEN-palvelu:

1. Täydellinen palvelumme, ennakkomyynti, maksu ja toimitus, myynnin jälkeinen myynti.

2. Ennakkomyynti, vain opastus, erityisesti mallin valinta, mallikokoonpanot, ohjelmistojen ja toimintojen mukauttaminen, maksujen räätälöinti.

3. Maksu ja toimitus, neuvottelemme suunnitelmasta.

4. Jälkimyynti, mukaan lukien uuden koneen käyttöopastus (laitteisto ja hallintaohjelmisto), etävianetsintä ja korjausohjeet,konepäivitys ja tekninen tuki, varaosien tuki, riippumaton huolto- ja korjauskoulutus.

5. Palveluresurssimme, tiimi (tilipäällikkö, laitteisto- ja ohjelmistoinsinööri), yhteistyö (video- ja pdf-kurssi, online-opastus, opastus paikan päällä).


Liittyvät tuotteet

LÄHETÄ VIESTI

whatsapp
Sähköposti