ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

AFen Vending Machines: uraauurtava huippuosaamista maailmanlaajuisessa myyntiautomaatissa

Aika: 2023-10-09 Osumat: 11

Hunan, Kiina – Vuonna 2009 syntyi visionäärinen yritys – AFen Vending Machine. Nykyään se on korkealla innovaation ja luotettavuuden majakkana automaattisen vähittäiskaupan alalla.

AFen myyntiautomaatti

AFen on enemmän kuin yritys; se on osoitus hellittämättömästä huippuosaamisen tavoittelusta. Johtavana myyntiautomaattien valmistajana ja ensisijaisena toimittajana AFen kattaa tuotetutkimuksen ja -kehityksen, valmistuksen ja myynnin, kaikki saman katon alla. Tämä integraatio antaa meille mahdollisuuden toimittaa maailman kustannustehokkaimmat ja vakaimmat automaattiset vähittäismyyntiratkaisut.

AFenin tehdas

Riippumaton T&K-tiimimme, huippuluokan ohutlevytyöpaja, huippuluokan testaus- ja kokoonpanotilat sekä täysin automatisoidut maaliruiskulaitteet muodostavat AFenin toiminnan selkärangan. Näillä resursseilla pyrimme mullistamaan myyntiautomaattialan parhaimmalla tekniikalla ja laadulla.

Automaattisten vähittäiskaupan järjestelmäratkaisujen edelläkävijänä Kiinassa AFen on ensisijainen toimittaja ja kumppani maailmanlaajuisilla itsepalvelumarkkinoilla. Hyödyntämällä edistynyttä T&K- ja teknologista osaamistamme sekä laajaa valmistuskykyämme olemme ansainneet maineemme yrityksissä ympäri maailmaa.

Monipuolinen tuotevalikoima: AFen Vending Machines on ylpeä tarjoaessaan monipuolisen valikoiman myyntiautomaatteja, jotka vastaavat kuluttajien ja yritysten muuttuviin tarpeisiin. Myydyimpiin tuotteisiimme kuuluvat:

Yhdistelmämyyntiautomaatti: Monipuolinen myyntiratkaisu, joka tarjoaa laajan valikoiman välipaloja, juomia ja jopa tuoreita ruokavaihtoehtoja, kaikki yhdessä kompaktissa yksikössä.

Yhdistelmä myyntiautomaatti

50 tuuman kosketusnäytöllinen myyntiautomaatti: Huippuluokan myyntiautomaatti, jossa on tilava 50 tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa interaktiivisen ja mukaansatempaavan asiakaskokemuksen.

50 tuuman kosketusnäytöllinen myyntiautomaatti

22 tuuman kosketusnäytöllinen myyntiautomaatti: Tämä myyntiautomaatti sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa tilaa on rajoitetusti, ja siinä on 22 tuuman kosketusnäyttöliittymä.

22 tuuman kosketusnäytöllinen myyntiautomaatti

Myyntiautomaatti hissillä: Innovatiivisuutta ja mukavuutta yhdistävät hissillä varustetut myyntiautomaatit varmistavat tuotteiden turvallisen ja tehokkaan noudon.

Myyntiautomaatti hissillä

Tuoreen ruoan myyntiautomaatti: Niille, jotka etsivät tuoreita ja terveellisiä vaihtoehtoja, tuoreruoka-automaattimme tarjoavat ihastuttavan valikoiman kulinaarisia herkkuja.

Tuoreen ruoan myyntiautomaatti

Vastajauhetun kahvin myyntiautomaatti: Kahvin ystävän unelma, nämä koneet tarjoavat valikoiman vastakeitettyjä kahvivaihtoehtoja, jotka tyydyttävät vaativimmankin makunsa.

Vastajauhetun kahvin myyntiautomaatti

3-in-1 yhdistetty pikakahviautomaatti: All-in-one-ratkaisu kahvin ystäville, joka tarjoaa pikakahvia, cappuccinoa ja paljon muuta yhdellä kosketuksella.

3-in-1 yhdistetty pikakahvin myyntiautomaatti

Älykäs mikromarkkinat: Muuta mikä tahansa tila mikromarkkinaksi älykkäillä ratkaisuillamme, jotka tarjoavat valikoiman tuotteita kiireisille kuluttajille.

Seinälle kiinnitettävä myyntiautomaatti: Nämä seinälle asennettavat koneet ovat ihanteellisia maksimoimaan tilan tehokkuuden, ja ne tarjoavat mukavuuden tinkimättä monipuolisuudesta.

Pakastimen myyntiautomaatti: Pidä pakasteherkut käden ulottuvilla pakastinratkaisuillamme, jotka sopivat täydellisesti jäätelölle ja muulle.

Pakastimen myyntiautomaatti

Kuuman ruoan myyntiautomaatti: Niille, jotka kaipaavat lämpimiä aterioita tien päällä, kuuman ruoan myyntiautomaattimme tarjoavat herkullisen ja tyydyttävän kokemuksen.

Kuuman ruoan myyntiautomaatti

Myyntilokero: Turvalliset ja tehokkaat myyntikaapit on suunniteltu turvallista ja kontaktitonta tuotteiden noutoa varten.

Myyntilokero

Tällä hetkellä AFen-tuotevalikoimaa ja automaattisia vähittäiskaupan ratkaisuja viedään yli 80 maahan maailmanlaajuisesti. Koneillamme on laaja käyttökohde ostoskeskuksissa, sairaaloissa, kouluissa, suurnopeusjuna-asemilla, lentokentillä, puistoissa, yhteisöissä ja yritystiloissa.

AFen myyntiautomaatti

Tehtävämme: Parantaa elämää tarjoamalla maailmanlaajuisille asiakkaille vakaita, energiatehokkaita ja käteviä myyntiautomaattituotteita ja -palveluita. AFen panostaa korkealaatuisen laadun ja ylivertaisen arvon toimittamiseen, mikä on ansainnut asiakkaiden luottamuksen ja suosion maailmanlaajuisesti.

AFen Vending Machine – jossa innovaatio kohtaa luotettavuuden ja jossa jokainen tuote on osoitus valoisammasta, automatisoidummasta tulevaisuudesta.

________________________________________________________________________________

Tietoja AFen-automaatista: Vuonna 2009 perustettu AFen Vending Machine on korkean teknologian yritys, joka on omistautunut automaattisen vähittäiskaupan alalle. Johtavana myyntiautomaattien valmistajana ja ensisijaisena toimittajana AFen yhdistää tuotetutkimuksen ja -kehityksen, valmistuksen ja myynnin keskittyen kustannustehokkaiden ja vakaiden automaattisten vähittäismyyntiratkaisujen toimittamiseen globaaleille markkinoille.

AFen myyntiautomaattien valmistaja

Lehdistötiedotteen yhteystiedot:

Sähköposti: info@tcnvending.com

Whatsapp/Puhelinnumero: +86 134 6942 0547


whatsapp
Sähköposti