ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

24 tunnin älykäs lääkäripalvelu

Aika: 2023-01-26 Osumat: 58

Mitä teen, jos kuume- ja vilustumisapteekki sulkeutuu keskellä yötä?

Tällä hetkellä 24 tunnin palveluautomaatti voi auttaa sinua helpottamaan kiireellisiä tarpeitasi.

Myyntiautomaatit voivat tarjota lääkkeiden ostamisen lisäksi myös etäkonsultointipalveluita. Lääkärit ohjaavat lääkkeiden käyttöä. Ajan kehityksen myötä myyntiautomaattien nousu ja lasku ovat yhä monipuolisempia ja älykkäämpiä. Mikään ei ole mahdotonta kuin odottamaton. Kaikkea voidaan odottaa tulevaisuudessa.

Epidemian vastaisen kolmen viime vuoden aikana AFEN on vastannut nopeasti markkinoiden kysyntään ja tarttunut kosketuksettomien itsepalveluiden epidemiantorjuntatuotteiden ongelmaan. Tällä hetkellä sillä on täysi joukko kypsiä kattavia myyntiautomaattiratkaisuja lääkkeille, naamioille ja epidemian vastaisille tarvikkeille. Erilaiset lääkintätarvikeautomaattimme voivat myydä maskeja, testausreagensseja, desinfiointiaineita ja muita lääkintätarvikkeita, jotka täyttävät täysin asiakkaiden tarpeet, auttavat toteuttamaan kontaktittomia ostoksia ja tarjoavat mukavuutta ihmisten terveelliseen kulutukseen.

Ympärivuorokautinen älykäs lääkintäpalvelu vapauttaa sairaalapaineen, estää lääkäreitä saamasta ristiintartuntoja, alentaa apteekkihenkilökunnan työkustannuksia, vähentää proviisorien työpaineita ja tehostaa sairaalalääkkeiden hallintaa.

Vähennä potilasriskiä, ​​vältä ristiininfektioita, tarjoa kätevämpiä lääkityspalveluita, parantaa potilastyytyväisyyttä ja sopeudu nuorten kulutustottumuksiin.


whatsapp
Sähköposti