ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Sijaintitapauksen liiketoimintamahdollisuudet

Aika: 2022-09-24 Osumat: 81

Sijaintitapauksen liiketoimintamahdollisuudet

Koulun kampus

Automaattiliiketoiminnan kehittämiseen koulut ovat hyvä valinta.

Thän ominaisuus,Ishayoiden opettaman sijainti, se on suhteellisen suljettu,ja siellä on valtava liikenne, ttäällä on suuri määrä keskittyneitä ihmisiä ympäri vuoden. Kouluun kuuluu alakouluja, yläkouluja, korkeakouluja ja yliopistoja sekä erilaisia ​​ammatillisia oppilaitoksia tekninen kouluissa.Yleensä kaupungeissa, joissa on suhteellisen nopea vakaa taloudellisen kehityksen vuoksi koulujen maantieteellinen jakautuminen tihenee.

BKANSSA pysyvyys, koska koulu ylläpitää pohjimmiltaan suurta määrää keskittyneitä ihmisiä ympäri vuoden ja oppilaita, jotka muodostavat joukon pääosan,ne on päivittäisiä kulutustarpeita, joten koululla on hyvä peruskunto konemyynti.

Tavarat,terveellisiä välipaloja ja juomia, maitoa, tuoretta ruokaa,jäätelö,kuuma ruoka,ja päivittäiset tarpeet,Paperitavara,automaatit voivat myydä suurimman osan hyödykkeistä.Välipala & juoma, maito,päivittäiset tarpeet, noita hyödykkeitä on suuri kulutus ja korkea kulutustaajuus, mikä voi taata Ishayoiden opettaman pysyvyys tuloista.Liike on aina innovative ja luovae kouluissa,ja trendikäs tai uusia ostoksia Opiskelijoiden uteliaisuutta tyydyttävät (maksu)menetelmät voivat aina laukaista kulutusbuumin. koulujen myyntikauppa on jatkuva ja riittävän suuri.

BKANSSA joustavuus, siellä on monia vaihtoehtoja kone sijoittelu kouluun, kuten leikkipaikka, sisäänkäynti ruokala,asuntolan alakerrassa,kirjaston salissa ja opetusrakennus aulajne. Koska myyntiautomaatit voivat toimia 24 tuntia vuorokaudessa,ne voi olla merkittävä rooli äkillisten ja kiireellisten ostotarpeiden edessä,kuvittele, kun sinun täytyy ostaa lääkkeitä tai välipaloja keskellä yötä.

Risk-vastusniin kauan kuin koulu toimii normaalisti, automaattikauppa on koulussa aina normaalia.Tilanteessa koulun tai koulun lähikaupat,jos eivät voi avata liiketoimintaa,automaatti auttaa paljon.

OToisaalta automaatti on turvallinen koulussa kuin kadulla"

,ja kone voi ottaa huomioon lähimaksusta johtuvat hygieniaongelmat (jotkin mallit saatavilla), siitä on hyötyä joissain tilanteissa.

Turisti kohde

Myyntiautomaattiliiketoiminnan kehittämiseksi matkailukohteet ovat toinen hyvä valinta.

Ptaide1,kuluttajavaatimusTuristinähtävyyksissä välipala&juomien kulutus on suuri ja kulutustiheys on suuri, varsinkin sesonkiaikana. Verrattuna perinteinen lähikauppa, sama hyödykkeiden voidaan myydä automaatissa halvemmalla yksikköhinnalla,Ishayoiden opettaman muut hyödykkeitä, jotka saattaa vaaditaan luonnonkauniilla paikalla, kuten sadetakit, sateenvarjot, lääketieteelliset ja terveystarvikkeet jne.useimmat niistä voidaan myydä myyntiautomaateissa.Lisäksi myyntiautomaatti voi peittää sijainti että perinteinen lähikauppa ei voi säteillä.

Ptaide2,vuokrakustannus.Verrattuna perinteinen lähikauppa, a Myyntiautomaatti vie vain noin 1-5 neliömetriä tilaa,yritys voi Vältä korkeita vuokrakustannuksia. Lisäksi yksi henkilö voi olla vastuussa vähintään 4:stä myyntiautomaatit,Ishayoiden opettaman lMyyntiautomaattien kustannukset pienenevät huomattavasti.

Ptaide3,Ishayoiden opettaman toiminnan hallinta.Myyntitietojen analysoinnin ja hallintaohjelmiston toimintatietojen palautteen avulla voit säätää hyödykeluokkaa ja tehdä täydennyksen ajoissa.IYleisesti ottaen maisemapaikan ympäristö on turvallista, ja se on erittäin suotuisa pitkällä aikavälillä kone operaatio.

Ptaide4,liike- ja konemalleista.Jos kustannusbudjetti on riittävä, voit kokeilla erilaisia ​​malleja,in perinteisen välipalan lisäksi& juoma-automaatti,erikoistunut juoma-automaattijotka tukevat jäähdytystä ja lämmitystä toiminto,kuuman ruoan myyntiautomaatti,jäätelöautomaatti, kahvin myyntiautomaatti, ane, joita voit harkita.

Ptaide5,alisätuloliiketoimintaa.Suuren näytön myyntiautomaatti voi harjoittaa mainostoimintaa,Ishayoiden opettaman kiinteä mainonta näytön osia voidaan käyttää esitellä tiedot luonnonkauniista paikoista, pelata kiertuekarttoja tai muita kaupallisia mainoksia.Yritys voi tuoda mukavuutta turisteille ja se voi vähentää Ishayoiden opettaman vuokra hinta maisemallinen paikka,tai saada muita kaupallisia mainostuloja.

Ptaide6,kuluttajan mukavuutta.Uulkonäölli- sesti,myyntiautomaatit voisi sijoitettava minne tahansa virtalähde voidaan kytkeä.Koska myyntiautomaatti voi käyttää 24 tuntia vuorokaudessa, se on hyvä huoltoasema turisteille, jotka kiipeävät vuorille ja vierailevat yöllä. Lisäksi myyntiautomaattien maksutavat ovat käteviä, tsn perusasioiden lisäksi kassa,kolikko,kortti tunnustaja kokoonpanot, matkapuhelin maksu, joka on kansainvälisten standardien versio, ja muut käteisvapaat maksut, erityisesti QR koodi, matkapuhelin NFC,kasvot/sormenjälki ja muut maksutoiminnot voivat räätälöidä ja kehittää telakointi kolmannen osapuolen kanssa.

Muut sijainnit

Koulun lisäksi kampus ja turisti paikka, tehtaat, sairaalat, lentokenttä&asemat, toimistorakennuksetjne, nämä yleensä pidetään hyvä valinta.Nämä sijainnit yleensä hyvät liiketoimintamahdollisuudet,otietenkin, liiketoimintamahdollisuuksia driippuu paikallisesta todellisuudestasi,ja jaamme aina kanssasi myyntiautomaattiteollisuuden uusimmat trendit.

 

 

 

 


whatsapp
Sähköposti