ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Yhteistyö valmistajan kanssa

Aika: 2022-09-24 Osumat: 71

Yhteistyö valmistajan kanssa

Jos aiot ostaa myyntiautomaatin itsenäistä toimintaa varten, suosittelemme ostamaan myyntiautomaatin huippuvalmistajalta.

Uutena ammattilaisena sinun on otettava huomioon enemmän kuin koneen hankintakustannukset, ostamisen jälkeen,thän myöhemmin operaatiokoulutus,jälkeen- myynnin ohjaus ja tekninen tuki, ja koneen järjestelmän päivitys ovat kaikki tärkeitä asioita toiminta että kone.Sinun pitäisi tietää tehtaasta kaikilta osin.

Seuraavat ehdotukset ovat viitteellesi.

1. kehitys asteikko

Tärkein indikaattori, se includes yhtiön rekisteröity pääoma, perustamisaika, tuoteluokka ja vuotuinen tuotantokapasiteetti, mittakaava työpaja-alue, tuotantolinja- ja laitelaboratorio, tiimirakenne, T&K-tekninen järjestelmä, laadunvarmistus- ja laadunvarmistusjärjestelmä, ja yrityksen / tuotteen sertifiointi, patentti ,ja niin edelleen

2,Koneen malli ja räätälöinti

Huippuvalmistajalla on useita korkealaatuisia automaatiomalleja, räätälöity myyntiautomaattimalli riippuu kysynnästäsi, laitteistosta ja ohjelmistosta, rakenteesta ja ulkonäöstä, kaikki nämä näkökohdat sisältyvät. Erityisesti rungon rakenne, lastikanavakokoonpano, jäähdytysjärjestelmä, mukautettu hallintaohjelmisto ,mobiilimaksu ja muut mukautuskokoonpanot. Voimme tarjota sinulle erilaisia ​​myyntiautomaatteja.

3. Älykäs hallintaohjelmisto

Huippuautomaattivalmistajalla on yleensä itsenäisesti kehitetty kone- ja myynninhallintaohjelmisto, ohjelmisto〝SAAS-palvelujärjestelmä〞sen ominaisuuksia ovat mm,

reaaliaikainen seuranta,

video valvonta,

toimintakonfiguraatio,

hälyttävä vika,

tilastoanalyysi,

tulojen arviointi,

promootioasetukset,

mainonta-asetukset,

mobiilisovelluksen toiminta.

4. Palvelun tuki

Täydellinen palvelu, ennakkomyynti, maksu ja toimitus, myynnin jälkeinen,

Ennakkomyynti, vain opastus, mallivalinta, malli konfiguraatioiden ohjelmistojen ja toimintojen mukauttaminen, maksujen räätälöinti.

Maksu ja toimitus, neuvottelemme suunnitelman.

Jälkimyynti, uuden koneen käyttöopastus (laitteisto ja hallintaohjelmisto), etävianetsintä- ja korjausopastus, koneen päivitys ja tekninen tuki, varaosien tuki, riippumaton huolto- ja korjauskoulutus.

Palvelun resurssit, tiimi (tilipäällikkö, laitteisto- ja ohjelmistoinsinööri), yhteistyö (video- ja pdf-kurssi, online-opastus, henkilöstö jne.)

5. yrityksen maine

Se koskee pehmeää voimaa, ja se sisältää bränditapaukset, yhteistyötapaukset, markkinaosuuden ja maineen markkinoilla jne.

    Toivomme, että voit käyttää yllä olevia ehdotuksia valmistajan arvioinnissa. Voit täysin verrata jokaisen valmistajan kaikkia tietoja ostopäätöstä tehdessäsi. Sinua huolestuttavassa hintakysymyksessä AFEN antaa sinulle varmasti hyvän hinnan eräkoneelle.

 

 


whatsapp
Sähköposti