ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Myyntiautomaattien valmistaja tai franchising-saaja

Aika: 2022-09-24 Osumat: 349

Myyntiautomaattien valmistaja tai franchising-saaja

Ehdotuksena uusille harjoittajille suosittelemme, että ostat myyntiautomaatteja huippuvalmistajalta, syitä on joitain!

Bisnesmalli

Yleensä franchising-ottajan tapa, maksu tai talletus, se on väistämätön,koneiden mallivalikoima,vain muutama,ja hyödyketyyppi tarjotaan,vain muutama.Tärkeintä, sinun on löydettävä sijainti itse.

Jos sinulla on oma hyödykkeitä, tai haluat aloittaa liiketoiminnan itsenäisesti, hanki kone huipputehtaalta, bulkkitilauksista on alennuksia.

Liiketoiminnan joustavuus

1. Koneen malli svaalit

Huippuautomaattivalmistajalla on erilaisia ​​korkealaatuisia malleja käyttöösi, laitteiston ja ohjelmiston mukautusohjelmia on kysyntäsi mukaan, käyttöopastus, koneen päivitys jne., saat apua milloin tahansa!

2. Älykäs palvelujärjestelmä

Huippuvalmistaja on kehittänyt itsenäisesti hallintaohjelmiston, jos esimerkiksi ostat koneen AFENiltä, ​​voit käyttää ohjelmistoa ilmaiseksi. Hallintaohjelmistomme voi hallita älykkäästi myyntivarastoa ja tarkista viat ja voida tehdä yhteenveto ja analysoida myyntitietoja. Koneen koko toimintaa valvotaan taustalla, se voi antaa reaaliaikaisen toimintatilan palautetta, datatietoja ja tukee jonkin toiminnon etäkäyttöä.

Kuten äänioikeus yritysten julkiset tiedot ovat kaikille franchising-haltijoille. Tällaisten julkisten tietojen tapauksessa et voi kehittää ja kehittää itsenäisiä ja yksilöllisiä yrityksiä tehokkaasti.

3. Joustavuus hyödykkeiden sijoitus

Konetta voidaan säätää, päivittää tai ei. Itse asiassa laitteiston ja ohjelmiston asetuksia on säädettävä säännöllisesti kulutuskysynnän muutosten mukaan. Esimerkiksi suurten juomamyyntien tapauksessa kesällätai suuri kaloripitoinen välipaloja talvella,säätö on tarpeen lastikanavalle, jäähdytysalueelle jne., valmistaja voi hyväksyä pyyntösi ja tarjota sinulle opastuspalvelun, mutta franchising-yritys ei kuitenkaan, jos mahdollista, joudu maksamaan ylimääräistä.

 


whatsapp
Sähköposti