ENEN
kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Myyntiautomaattien voittostrategia

Aika: 2022-09-24 Osumat: 424

Myyntiautomaattien voittostrategia

Liiketoimintamalli

Ensinnäkin uusille harjoittajille,franchising-saajan tapa,tai omatoiminen,sinun on tehtävä päätös,kuten a uusi tulokas ja operaattori, jos päätät toimia itsenäisesti, jatka seuraavien kahden kysymyksen pohtimista, kuinka valita myyntiautomaatti ja mistä se ostaa.

Seuraavat sivut ovat viiteehdotuksia, jotka toivottavasti auttavat sinua.

Strategian periaatteet

Suurin osa markkinoilla olevista myyntiautomaateista pääasiallisesti Myydään välipaloja ja juomia, ja ei väliä mikä hyödyke on,myyntiäsi pohjimmiltaan luottaa on myynti hyödykkeiden tehdä voittoa.Näin ollen,myynti määrää voiton määrän ja myynti voidaan taata vain, jos niitä on tarpeeksi kuluttajille.Jos haluat tarpeeksi kuluttajia, myyntiautomaattien sijainti on erittäin tärkeä. Sinun on otettava huomioon seuraavat seikat, kun teet päätöksiä sijainti.

Onko valitsemassasi sijainnissa ympäristö, joka houkuttelee kuluttajia ja houkuttelee ihmisiä pysähtymään,onko tarpeeksi liikenneja onko niitä tarpeeksi tehokkaita kuluttajaryhmiä.

Kun koneesi on ostoksille sopivassa ympäristössä ja paikalla on riittävästi liikennettä ja tietty prosenttiosuus tehokkaat kuluttajaryhmät, niin ysinun on harkittava sopivaa hyödykeluokkaa.

Käyttöosa, on muutamia vinkkejä, sinun on säädettävä hyödykeluokkaa säännöllisesti hallintaohjelmiston myyntitietojen kautta ja suoritettava täydennys ajoissa.

Koneet tulee tarkastaa säännöllisesti normaalin käytön ja puhtaan ulkonäön sekä tarvittavien toimintopäivitysten varmistamiseksi.

Lopuksi suosittelemme, että koristelet koneen ulkonäön kunnolla ennen festivaaleja ja juhlapäiviä, lisäät festivaaleihin ja juhlapäiviin liittyviä tuotteita, järjestät sijaintiympäristön tunnelman ja yhdistät sitten asianmukaisiin alennuksiin ja kampanjoihin.

Kun yllä olevat ehdot täyttyvät periaatteessa, uskomme, että menestyt ja saat riittävät voitot.

Tulostekijöiden erityinen analyysi

1. Sijaintitekijä

Liikenne on ensimmäinen.Sijainti sinä valita on varmistettava, että siellä kuluttajia riittää,harkitse sitten sopivaa hyödykeluokkaa.

 Suosittelemme, että teet ensin markkinatutkimuksen saadaksesi joitain asiakastietoja, ja analysoi sitten, missä on liikennettä ja mihin aikaan liikennettä, tehokkaiden kuluttajaryhmien osuutta, heidän kysyntään ja mieltymyksiinsä. Yleensä jos liikennettä on tietty määrä, ja kuluttajilla on aikaa jäädä ostoksille, nämä paikat voivat olla hyvä valinta, kuten koulut,tehtaita,toimistorakennusta,yhteisöä,lentokenttää ja asemat,ja niin edelleenYleensä nämä paikat ovat suhteellisia suljettu,liikennettä on valtavasti, ja väkijoukolla on tarpeeksi aikaa ostoksille, tilanteessa, ostoksia ja tyytyväisiä myyntiä riittää.

Toinen näkökulma,erityyppiset myyntiautomaatit,siellä on yleisesti ottaen suhteellisen kiinteä sijaintistrategia.

Välipala- ja juomamyynti pääasiassa välipaloja ja juomia myyvillä koneilla on leveimmät asiakasryhmiä, ensimmäinen huomio, The suuri liikenne sijainti,kuten ostoskeskuksissa,puistot,asemat ja yhteisöt,jne.

Lämpimän ruoan myyntiautomaatit ja kahviautomaatit sijoitetaan yleensä toimistorakennuksiin,koulut,lentokenttä ja asemat jne.

Tuoreelintarvikkeiden myyntiautomaatit ja aikuisten tuotteiden myyntiautomaatit ovat yleensä tehokkaampia, kun ne sijoitetaan asuinyhteisöihin suhteellisen kapeiden asiakasryhmiensä vuoksi.

Lopuksi, eri paikkojen hyödykkeiden kulutustaajuuden mukaan, lisää sopivasti joitain hyödykkeitä, joilla on korkea bruttokate.

Sijoitustiedot,huomioitava yksityiskohta, myyntiautomaattien sijainti ja suunta, sinun on varmistettava, että asiakkaat löytävät automaatit helposti.

Jos sijainti on esimerkiksi ostoskeskus,siis lähellä ostoskeskuksen sisäänkäyntiä ja hissin sisäänkäyntiä ostoskeskuksessa.Jos sijainti on puisto, sitten lähellä puiston portti ja näköalapaikka. Jos sijainti on toimistorakennuksessa, niin ensimmäisen kerroksen aula.

sijainnin jakaminen,uudet harjoittajat ei ehkä ole tarpeeksi kokemusta ja resursseja, sijaintipäätös voi olla vaikeaa. Tilanteessa voit tarkkailla kilpailijoitasi ja oppia heiltä enemmän, alkuvaiheessa voit valita saman sijainnin kilpailijoiltasi, mutta on parasta tehdä tavarasi ovat erilaisia ​​kuin muut.

2. Vuokrakustannustekijä

Vuokrakustannukset ovat suurimmassa osassa sijaintia, sijaintipäätöksen jälkeen tarvitset neuvottelemaan asiasta vastaavan henkilön kanssa rakennus. Neuvotteluprosessissa on kolme kohtaa, joihin on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Ensimmäisenä keskustellaan myyntiautomaattien sähkömaksuista,aeri veloitusmuotojen mukaan se voidaan jakaa kiinteisiin maksuihin tai maksuihin perustuen todellinen sähkönkulutus.Toinen on paikan vuokrausmaksun neuvottelu.Viimeinen on neuvottelu menetelmästä maksu, mikä on yleensä suora säännöllinen kiinteä maksuveloitus tai veloitus suhteiden perusteella of myynnin määrä,päätös riippuu myynti- ja tuloarviostasi.

3. Lisätulotekijä

Jälkeen vuokraneuvottelut,voit laittaa Myyntiautomaattis tulee käyttö. Tuotemyynnistä saatavan voiton lisäksi voit myös yhteistyötä mainostajien kanssa pelata heidän määrittämänsä mainokset (jos koneessasi on suuri näyttö, yli 22 tuumaa), voit periä mainosmaksuja.In joissakin tapauksissa, The mainonta voivat muodostaa suuremman prosenttiosuuden tuloista.

4. Toiminnan yksityiskohdat

Myyntitietojen käyttö (hallintaohjelmistolla),tarkkailemalla myyntitietoja koneiden käyttöönoton jälkeen jonkin aikaa,sinun on hankittava nämä tiedot,nopeasti myyvät ja hitaasti liikkuvat tuotteesi eri paikoissa, mikä auttaa optimoimaan hyödykeluokkaasi ja sijaintiohjelmaasi.Lisäksi kokonaistietojen analysoinnin avulla voit myös selvittää ongelmat käyttöprosessi, esimerkiksi onko täyttö oikea-aikaista, onko konevika hoidettu ajoissa jne.

Koneen ulkonäkö, The ulkomuoto On myös hyvin tärkeä. A rungon ulkonäkö paremmalla visuaalisella estetiikalla voi tehdä te erottua joukosta kilpailijat, tällaisesta koneesta voi tulla jopa vetovoimapaikka.Lisäksi jos niitä on kaksi verikosto koneet,Ishayoiden opettaman toinen näyttää erittäin tekniseltä ja siistiltä, ​​kun taas toinen näyttää hyvin vanha,jos olet Ishayoiden opettaman kuluttaja,ei ole epäilystäkään siitä, että olet ehdottomasti valmis menemään ensimmäinen ja tehdä ostos.Siksi myös koneen ulkonäköön on kiinnitettävä huomiota.

If Ishayoiden opettaman kone sijoitettuna ulos,we suosittelen sinua lisää katos a toisaalta kaunis ulkonäkö,sen ulkonäkö houkuttelee Asiakkaat,toisaalta,se voi myös suojata kone alkaen tuuli ja sade, niin koneesi palvelee pidempään.

Tavaroiden esittely,hyödykkeiden sijoitus on osa koneen ulkonäön huoltoa.Me suosittelen sijoittamaan hyvännäköisiä ja kuumana myyviä tuotteita näkyvästi ja keskustaan asennossa,suhteellisen yleisiä tavaroita olemme sijoitettu lastikanavan molemmille puolille.

Yhteenveto

Myyntiautomaattien voittomalli, eniten tärkeä on josta perusvoitto yleensä tulee myynti hyödykkeet, thän toinen lisävoiton lähde on mainontamaksu.Siksi, alle tämä kaksoislinjainen voittomalli,starttumaan perusasioiden kanssa ja fok hyödykkeiden myynti,myynti on tärkein strategia.

Strategian ydin on sijainti.Tämän ydinpäätöksen perusteella sinun on myös kiinnitettävä huomiota jokaiseen askeleeseen.

Lopuksi toivomme, että pysyt siinä pitkään aloittamisen jälkeen, keskity myyntitietoihin, keskity jokaiseen toimintavaiheeseen, opi muilta.

Liiketoiminnassa AFEN on aina kanssasi, korkealaatuiset myyntiautomaatit käyttöösi, ja ammattitaitoinen palvelumme auttaa myös yrityksesi kehitystä.

 


whatsapp
Sähköposti